Gercüş'te Sokaklar Şair Ve Yazar Resimleriyle Renklendi
Batman’ın Gercüş ilçesinde Anadolu Lisesi tarafından başlatılan proje çerçevesinde ilçe merkezindeki duvarlara şair ve yazarların portreleri çizildi.

Programda, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın anısına sahne alan öğrenci korosu, programa katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.
Proje Koordinatörü Seher Karaali, geçen yıl Gençlik Ve Spor Bakanlığına bir proje sunduklarını belirterek, “Türkiye çapında 1001 proje kabul edildi, bizim projemiz de bunlardan birisiydi. Projemizin amacı gençlerin sosyal hayata aktivitesini artırmak. Sonuçta eğitim sadece derslerden ibaret değildir. Proje sayesinde öğrencilerimiz sanatla iç içe oldu. Projemizin ilk ayağı sokak duvarlarına şair ve yazarların resimlerini çizdik bunun için gece gündüz çalıştık. Bundan önce bir ressamdan eğitimi aldılar öğrencilerimiz. Daha sonrada şiir yarışması yaptık. Şiir dinletisi ve söyleyişimiz vardı. Gençlik ve Spor Bakanlığına bize bu fırsatı sunduğu için teşekkür ederiz” dedi.
