Biga Belediyesi Halk Pazarı Dua İle Açıldı
Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi Halk Pazarı dua ile ilk güne başladı.

Geçtiğimiz günlerde çalışma alanını ziyaret eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kurban Bayramı arifesinden önce Halk Pazarı’nın pazarcıların ve Bigalıların kullanımına hazır hale getirilmesi talimatı vermişti.
Başkan Işık’ın sözünü tutmasıyla Kurban Bayramı arifesi öncesi Halk Pazarı’nda tezgah açan pazarcıların memnun oldukları gözlendi. Halk Pazarı girişinde uzun süre oturan Başkan Işık, pazarcılarla ve vatandaşlarla sohbet etti ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri not aldı.
Öte yandan Halk Pazarı’nın açılışı 8.8.2018 tarihinde yapılırken, akılda kalıcı bir tarihin seçilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Çarşamba günleri dışında çalışmaların devam edeceği ifade edilirken, hazırlıkların tamamlanması ile Halk Pazarı için açılış töreni düzenlenmesi planlanıyor.
