Başkan İsmail Elmacı Açıklaması Birlik İçinde Olursak Aşamayacağımız Sorun Yok
Emet’in en büyük sivil toplum hareketi, Emetliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği yeni yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi lise, ve üniversite düzeyinde çalışmaların öncelik kazanması, ilçenin sağlıklı su sorunu için acil eylem planı uygulaması,yol çalışmalarının aksaklığı, Babuk Bey Vakfı ve şartlarının araştırılması ve ilçeyi ilgilendirilen sorunlarda fikir alışverişlerinde bulunuldu.
Başkan İsmail Elmacı, ’’Memleketin çözüm bekleyen sorunlarında ortak akıl oluşturarak birlikte çözmek için çalışılacağız. Memleket sevdalısı herkese kapımız açık. İsteyen vatandaşlarımız dernek komisyonlarında görev alabilir’’ dedi.
Elmacı, ’’Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettikleri müddetçe çözemeyecekleri sorunlarının olmadığını da sözlerine ekledi.(YD-EFE)
