Oray Eğin: Benden CHP'ye oy yok

Saadet Partisi liderinin "Sivas katliam değildi" sözleri ardından CHP'den beklenen tepkinin gelmediğine dikkat çeken Oray Eğin, "HDP’lilerin Meclis’ten atılmasına göz yuman CHP sayesinde şimdi “Şeriat Dede” Meclis’e girecek ve bizi temsil edecek. Yok artık... İşte bu yüzden CHP’ye benden oy yok." ifadesini kullandı.

Oray Eğin: Benden CHP'ye oy yok
Oray Eğin: Benden CHP'ye oy yok
Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, 'Sivas katliam değildi, Pencereleri açmadıkları için öldüler.' demişti.

Bu sözlere CHP'den sadece CHP Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı'dan tepki gelmişti.

Babasını katliamda kaybeden CHP'li vekil 'Birileri kendini temize çekecek diye öldürülen canlarımız kullanılamaz, kimse sabır taşı değil ' ifadelerini kullanmıştı.

Karamollaoğlu'nun açıklaması ve CHP'nin bu sözlere tepkisiz kalması Habertürk yazarlarından Oray Eğin'in gündemine geldi.

'Benden CHP'ye oy yok' başlıklı bir köşe yazısı kaleme alan Eğin, 'CHP'nin özür diletecek kadar bile gücü yok mu “Şeriat Dede” üzerinde?' diye sordu.

Eğin, 'HDP'lilerin Meclis'ten atılmasına göz yuman CHP sayesinde şimdi “Şeriat Dede” Meclis'e girecek ve bizi temsil edecek. Yok artık... İşte bu yüzden CHP'ye benden oy yok.' ifadelerini kullandı.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız