Ufak Tefek Cinayetler 30. Yeni Bölüm Fragmanı (22 Mayıs 2018)

Star Tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 22 Mayıs 2018 Salı günü yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İşte Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Ufak Tefek Cinayetler 30. Yeni Bölüm Fragmanı (22 Mayıs 2018)
 Star Tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

22 Mayıs 2018 salı günü yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

İşte Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Ufak Tefek Cinayetler 30. Yeni Bölüm 1. Fragmanı



Sarmaşık'ta yaza merhaba partisi için geri sayım başladı!

Sarmaşık'ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek?

Ufak Tefek Cinayetler 30. Yeni Bölüm Fragmanı (22 Mayıs 2018)

Merve, Pelin'in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal'i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

Entrika ve çözülmelerle dolu yeni bölümüyle Ufak Tefekler Cinayetler, Salı akşamı Star'da.

Yayın Günü: 22 Mayıs Salı

Yayın Saati: 20.00