Büyükşehir Belediyesi Çocuk Festivali
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalyalı çocuklar ve aileleri Çocuk Festivali’nde buluştu.

Keyifli etkinlikler gün boyu sürdü
Antalyalı çocukların büyük bir ilgiyle izlediği Şeker Portakalı animasyon ekibinin gösterisi ile başlayan etkinlikler, Çiftlikteki Haydut adlı çocuk tiyatrosu ile devam etti. Barış Manço’nun yıllarca çocuklarla birlikte gerçekleştirdiği 7’den 77’ye Adam Olacak Çocuk sahnede yine çocukları ağırladı.
Kahramanlarla buluşma
Meslek tanıtım atölyelerinde çocukların kahramanı polisler ve itfaiyeciler oldu. Mesleklerini
çocuklara anlatan polisler ve itfaiyeciler, minik ziyaretçilerine boyama kitabı hediye etti. Tişört boyama etkinliği ile kendi tişörtlerini yaratan çocuklar, daha sonra yüz boyama etkinliğine katıldı.
Alana kurulan şişme oyun parklarında eğlenceli dakikalar yaşayan çocuklar 3D ve 10D animasyon filmleriyle sanal gerçeklikte yolculuk etmenin keyfini yaşadı.
