3 Aracın Karıştığı Kazada 3 Sürücü Yaralandı
İstanbul’da TEM otoyolu hal bağlantı yolunda meydana gelen 3 aracın karıştığı kazada 3 sürücü yaralandı. Araç içinde sıkışan bir sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı.

Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri gelene kadar kamyon şoförüne kazayı gören diğer sürücüler yardım etmeye çalıştı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun uğraşların sonunda kamyon şoförünü sıkıştığı yerden çıkardı. Ekipler arasında kadın itfaiyecilerin de olması dikkat çekti. Kadın itfaiyeciler daha önce İzmir ve Bursa’da gündeme gelmişti.
Yaralı sürücüler ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken bağlantı yolu bir süre trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin kazaya karışan araçları yoldan kaldırmasının ardından trafik tekrar akmaya başladı.
