TÜMSİAD Konya Şubesinden Şehitler İçin Taziye Mesajı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlere de acil şifalar diledi.

TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında 8 askerin şehit olduğu, 13 askerin de yaralandığını saldırıyla ilgili bir taziye mesajı yayınladı.

Aktan mesajında, Türk askerinin terörle mücadele kapsamında ülke güvenliğini sağlamak için Türk milletinin de tam desteğiyle sınır ötesi operasyon düzenlediğini anımsatarak, “Harekatın 41. gününde teröristlerle girilen çatışmada 8 kahraman askerimiz şehit düşmüş, 13 askerde yaralanmıştır. Bizleri üzüntüye sevk eden bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi daha da artırmakta, terör örgütü ve destekçilerine olan kin ve nefretimizi yeniden gün yüzüne çıkarmaktadır. Millet olarak bu zor günlerinde üstesinden geleceğiz. Vatan topraklarımızda ve sınırlarımızda son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek bu mücadeleye bizler de her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz. Konyalı hemşehrimiz Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim" dedi.

Kaynak: İHA