TÜRKSOY Genel Sekreteri Kaseinov Açıklaması 'Kastamonu Türkiye'nin En Özel Şehirlerinden Biri'
Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Prof. Düsen Kaseinov ve Türk Dünyası’nın çeşitli kentlerinden Kastamonu’ya gelen misafirler, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Babaş, tüm Türk Dünyası’nı 21 Mart’ta Kastamonu’da yapılması planlanan Türk Dünyası Kültür Başkenti açılışına davet etti.
TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ise, Kastamonu’nun Türkiye’nin en özel şehirlerinden biri olduğunu ve Türk Dünyası Kültür Başkenti olmayı hak ettiğini belirterek, “Değerli Belediye Başkanımız Tahsin Babaş, Kastamonu’nun değerlerinin tanıtılması adına gerekli her girişimi yapıyor. Bizlerinde desteğiyle bu eşsiz kenti dünyaya tanıtacağız. Kastamonu gerçekten çok özel bir şehir” diye konuştu.
