Sanatçılar Mehmetçik'e Destek İçin Sınırda

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de terör örgütleri PKK-PYD ve DEAŞ’a yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, ünlü sanatçılar da Mehmetçik’e destek için Hatay’a geldi.

Sanatçılar Mehmetçik'e Destek İçin Sınırda
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile ilk olarak Reyhanlı’da uyuduğu sırada evlerine düşen roket nedeniyle şehit olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Avlar’ın okuduğu Tayfur Sökmen Lisesini ziyaret eden sanatçılar, Avlar’ın boş kalan sırasına çiçek bıraktı, öğrencilerin yanına oturup sarılarak onlara moral verdi.

Burada duygularını dile getiren Tamer Karadağlı, kendisinin de bir kızı olduğunu belirterek çiçek bıraktığı sırada çok duygulandığını dile getirdi. Karadağlı, teröre karşı her zaman askerin yanında olduklarını söyledi.



Yavuz Bingöl ve Mustafa Ceceli de, sivillere roket atan teröristlerin cezasını bulduğunu, Türk askerinin terör yuvalarını dağıtacağını dile getirdi.

SINIRDAKİ ASKERLERE MORAL ZİYARETİ

Daha sonra Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığına geçen yaklaşık 30 kişiden oluşan heyet, sınır ilçesinde görev yapan askerlerle biraraya gelerek sohbet edip moral verdi. Askerler, televizyondan izledikleri sanatçıları karşılarında görünce şaşırdıklarını ve son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

Sanatçılar Tamer Karadağlı, Yavuz Bingöl, Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Volkan Severcan, Emre Kızılırmak, Erhan Yazıcıoğlu, Zuhal Yalçın, Deniz Oral, Burak Uçman, Murat Aksu ve Sefa Zengin, Reyhanlı’da bir vatandaşın evine konuk olarak öğle yemeği yedikten sonra çarşı esnafını ve Davutpaşa köyünü ziyaret ederek muhtarlar ve köylülerle biraraya gelecek.

(Aykut Yeniçağ - Ecevit Cemiloğlu/İHA)
Kaynak: İHA