Sanatçı Kutsi, Nişanlısının Yer Aldığı Tiyatro Oyunu Seyretmek İçin Bilecik'e Geldi
Sanatçı Kutsi, uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı oyuncu Feyza Çıpa’nın yer aldığı "Kördüğün" adlı oyunu seyretmek için Bilecik’e geldi.

Şarkıcı ve besteci Kutsi, sahnelenen oyunun sonunda sanatçılarla bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
"Ben tiyatro eğitimi alamadım ancak tiyatroya saygım sonsuz"
Bilecik Belediyesi tarafından sahne alan oyundaki usta oyuncuları yalnız bırakmak istemediğini ve onlarla buluşmak için İstanbul’dan geldiğini belirten Kutsi; ‘’İstanbul’da yoğun bir dizi çekimlerimiz vardı, ancak Bilecik’te sahne alan arkadaşlarımı da yalnız bırakmak istemedim. Tiyatro başka bir şey. Ben tiyatro eğitimi alamadım, ancak tiyatroya saygım sonsuz. Bilecik Uluslararası Tiyatro Festivalinin daha nice uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum.
Bilecik’e ilk kez geldiğini belirten Oyuncu Feyza Çıpa ise Bilecik’te çok güzel bir seyirci ile karşılaştığını belirterek, festivalde emeği geçen başta Belediye Başkanı Nihat Can ve tüm çalışanlara teşekkür etti.
Öte yandan Kutsi’nin Feyza Çıpa ile nişanlandığı iddia edildi.
