Alibeyoğlu CHP'den Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı
Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yakalaşık 4 bin kişiyle Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanlığı’na gelerek, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kars’ta herkesim tarafından sevilen ve 2 dönem belediye başkanlığı görevini yapan Naif Alibeyoğlı, yaklaşık 4 bin kişiyle Halitpaşa İşhanı’nda bulunan CHP İl Başkanlığı’na geldi.
Alibeyoğlu, burada CHP Kars İl Başkan Yardımcısı İhsan Tazegül’e belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyasını verdi. Alibeyoğlu, Kars’ın yeniden eski günlerdeki canlılığına kavuşması için aday aday olduğunu belirtti.
Alibeyoğlu, “Kars her geçen gün geriye gitti. Kars’tan vatandaşlar göç etmek zorunda kalıyor. Kars’ın kalkınması için, Karslıların belediye hizmetlerini ve yatırımlarını daha iyi alması için aday adayı oldum. Aday olmamı vatandaşlar istedi. Vatandaşların yoğun ilgisine kayıtsız kalamadım” dedi.
