AK Parti Karamürsel'de Teşkilat İçi Eğitim Düzelendi

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları teşkilat içi eğitim programı gerçekleştirdi.

Karamürsel Belediyesi Nikah Salonundaki programa AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Birim Başkanı Aysun Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Medya Birim Başkanı Merve Kesici, İlçe Kadın Kolları Yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

Ekin, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti kadın kollarının Türkiye’nin en büyük kadın sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"AK Parti davasına hizmet etmek demek güçlü Türkiye’ye, büyük Türkiye’ye hizmet etmek demektir. 2023 vizyonunu yakalayabilmek için, rüzgarı arkamıza alıp, zorluklara takılmadan, yılmadan, kendi gücümüzün farkına varmalıyız. Bu toplantılar bu yüzden çok önemlidir, gereklidir, zorunluluktur."

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz da gerçekleştirilen bu toplantının önemine değinerek, şunları söyledi:

"Bizler her seçimde olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlerde de bütün gayretimizi ortaya koyacağız. Bizim için önemli olan genel merkezimizin ortaya koymuş olduğu rota neyse teşkilat olarak elimizden gelen ne ise ortaya koyacağız. Bugün 17 yıldır iktidarda olan bir partinin mensuplarıyız. Kuruluşundan beri hepimiz bu dava hareketine destekler verdik, vermeye de devam edeceğiz. Çünkü inandığımız bir dava ve kendimizi içinde bulduğumuz bir hareket. Fedakarlıksa en büyük fedakarlığı kadınlarımız yapıyor. Biz bu ülkenin geleceği için, bu ülkeye oyun kuranların oyunlarını bozmak için el ele verip çalışmak zorundayız. Bu millete zillet de yakışmaz, esaret de yakışmaz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, seçim işleri, sosyal medya ve etkili iletişim konularında sunum gerçekleştirildi.

Kaynak: AA