Isparta'daki Silahlı Saldırı Olayında 2 Tutuklama

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde sokakta kovaladıkları genç kız ile sığındığı emlakçıyı pompalı tüfekle vurdukları öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Isparta'daki Silahlı Saldırı Olayında 2 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre, Yalvaç ilçe merkezinde dün saat 18.00 sıralarında M.K. ve O.G.K., bilinmeyen bir nedenle Rukiye Z.’yi (20) kovalamaya başladı.

Kaşyukarı Mahallesi Bahçeiçi Sokak’ta bulunan bir emlakçıya sığınan Rukiye Z. ile iş yeri sahibi Basri Akkuş’u (50) pompalı tüfekle vurdukları öne sürülen M.K. ve O.G.K., olayın ardından kaçtı. Emlakçı Basri Akkuş hayatını kaybederken, ağır yaralanan Rukiye Z. ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından önce Yalvaç Devlet Hastanesine, daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Rukiye Z.’nin hayati tehlikesi devam ederken, geçtiğimiz akşam polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan M.K. ve O.G.K. ise bugün adliyeye sevk edildi. Yalvaç Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılan zanlılar, akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA