Osman Gökçek'ten Faysal Sarıyıldız'a tarihi kapak

Osman Gökçek, PKK'ya teslim edilmek üzere götürülen bombalar ile diğer silahları teslim aldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında da yargılanan ve milletvekilliği düşürülen HDP’li Faysali Sarıyıldız’ın küstah Afrin tweetini eleştirirken “ Faysal Sarıyıldız senin savunduğu kişileri şu anda Mehmetçiğimiz yerin dibine sokuyor.” dedi.

Osman Gökçek'ten Faysal Sarıyıldız'a tarihi kapak
Osman Gökçek'ten Faysal Sarıyıldız'a tarihi kapak
Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek Sürmanşet programında son derece çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek ve Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Sürmanşet' programında milletvekilliği düşürülen firari Faysal Sarıyıldız'ın skandal Afrin tweetini değerlendirdi.

GURURLANARAK SÖYLÜYORUM

Afrin'de destan yazan Mehmetçiklerimize küstah beddualar eden Sarıyıldız'a seslenen Gökçek “Faysal Sarıyıldız senin savunduğu kişileri şu anda Mehmetçiğimiz yerin dibine sokuyor. Allah Mehmetçiğimizden razı olsun. Gururlaranarak söylüyorum.” Diye konuştu.

MEHMETÇİĞİMİZ TERÖRİSTLERİ YERİN YEDİ KAT DİBİNE SOKUYOR


Sarıyıldız'ın sosyal medya hesabından yayınladığı “Faşist iktidar mahsulü ırkçı ve barbar zihniyeti yerin dibine sokmayana kadar bize yaşamak haram olsun” şeklindeki tweetini okuyan Osman Gökçek “Bizim Mehmetçiğimiz sizin savunduğunuz o terör örgütünü yerin yedi kat altına sokuyor. Allah'a hamd olsun. Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bu devam eden bir mücadele bunların tamamını yok edeceğiz.” İnşallah dedi.

PROGRAMA AİT VİDEO KESİTLERİ İÇİN TIKLAYINIZ