Vali Coşkun'dan İlçe Ziyaretleri

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Bahçe ilçesinde köy, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Vali Coşkun, Bahçe Belediyesi çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, talep ve sorunların değerlendirmeye alındığını ve imkanlar ölçüsünde çözümü yönünde gayret gösterildiğini belirtti.

İl Özel İdaresi tarafından ilçede yapılan yatırımların çoğunluğunun tamamlandığını ifade eden Coşkun, "2018 yatırım programında yer alan projelerin tamamını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte kamu hizmetlerinin, yapılacak olan yatırımların verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için el birliği ile birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Bir öncelik sıralaması yaparak ilçemizin bütün yatırım sorunlarını çözmek için gayret göstereceğiz." diye konuştu.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, ilçede yapılması planlanan ve yapımı devam projeler hakkında da bilgi verdi.

Türk silahlı Kuvvetleri tarafından AFRİN’de düzenlenen “Zeytin Dalı” operasyonundan bahseden Durmuşoğlu, şöyle konuştu:

"Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından hudutlarımızda ve bölgede, güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde PKK, KCK, PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak için Zeytin Dalı Harekatı başlatıldı. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin."

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Kaymakam Müfit Gültekin de ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Konuşmalardan sonra muhtarlar, ilçe kurum müdürleri, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin talep ve sorunları ile görüş ve önerileri alındı.

Kaynak: AA