Kepez'de Kamu Hizmetleri Tek Çatı Altında Toplanacak

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez'de yaptırılan yeni Hükümet Konağı ile ilçedeki kamu hizmetlerinin tek çatı altında toplanacağını söyledi.

Karaloğlu, yapımı devam eden Kepez Hükümet Konağı'nda, Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak ve Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek ile incelemelerde bulundu.

Kaymakam Özgödek ve yüklenici firma yetkililerinden bina hakkında bilgi alan Karaloğlu, yaptığı açıklamada, Kepez Hükümet Konağı inşaatında son aşamaya gelindiğini belirtti.

Karaloğlu, Kepez'in yeni ve çok önemli bir esere kavuştuğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

'Kepez’deki bütün kamu hizmetlerini bu yeni yapmış olduğumuz hizmet binasına toplayacağız. Böylece halkımıza sunmuş olduğumuz hizmetlerde vatandaşımızın faydalanma kolaylığını sağlamış olacağız. Bugün inşaatı tamamlanmak üzere olan bu yeni hizmet binasını inceledik. İnşaatı gezdiğimizde, yerel mimari ve yerel malzemenin kullanıldığını gördük. Bu çok güzel bir şey. Şehrimizin, ülkemizin kalkınması açısından çok önemli. Diğer taraftan bütün kamu hizmetlerinin bir arada toplanması da çok önemli. İnşallah, vatandaşımızın da kullanmaya başladığında seveceğini düşünüyorum. Bu yeni külliyenin bütün Kepez’e ve Kepez halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.'

Kaynak: AA