'Huzurlu Mekanlar' Uygulamasında, 'Fısıltı'da Kaçak İçki Bandrolüne Rastlanılmadı

Sakarya’da geçtiğimiz günlerde polis ekiplerince, ‘Huzurlu Mekanlar’ uygulaması yapılmıştı. Bu denetimde ‘Fısıltı’ isimli işletmede polis ekiplerince yapılan aramalarda kaçak içki bandrolüne rastlanılmadı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünden 116 emniyet personeli, Sağlık İl Müdürlüğünden 11 sağlık personeli ve 6 Maliye personeli ile şehir merkezinde, içkili mekanlara yönelik ‘Huzurlu Mekanlar’ uygulaması kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilmişti. Yapılan uygulamalarda 18 içkili mekan kontrol edilmişti. 427 şahsa Genel Bilgi Toplama (GBT) yapılırken, aranması olan 6 şahsın yakalandığı öğrenildi. Yapılan uygulamada ayrıca 2 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet fişek, bin 755 sahte TAPDK bandrolu ele geçirilerek, şüphelisiyle birlikte KOM Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmişti.

Bu uygulama sonrasında ‘Fısıltı’ isimli işletmeden yapılan açıklamada, “Polis ekiplerince geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ‘Huzurlu Mekanlar’ uygulaması kapsamında, ekipler bizim işletmemize de gelerek arama yaptı. Bu aramalarda işletmemiz ile ilgili bir sorun çıkmadı. Kaçak içki bandrol tespiti için işletmemizde yapılan denetimde öyle bir bulguya rastlanılmadı. Eşimiz dostumuz bu konuyla ilgili bizi arayarak soruyor. Bu yüzden böyle bir açıklama yaparak işletmemizde kaçak içki bandrolüne rastlanılmadığını duyuruyoruz” denildi.
Kaynak: İHA