AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması

'Ülkemizi ve değerlerimizi daha güçlü bir geleceğe taşımak için AK Parti olarak daha çok yapacak işimiz var'.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye'yi daha güçlü bir geleceğe taşımak için yapacak çok işleri olduğunu belirtti.

Tin, AK Parti'nin kuruluşunun 16. yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Türkiye'nin AK Parti ile düne oranla bugün daha güçlü olduğunu, yarın daha da güçleneceğini dile getirdi.

AK Parti'nin her seçimden daha da güçlenerek çıktığına işaret eden Tin, şunları kaydetti:

'AK Parti, milletimize verdiği tüm sözleri, tek tek yerine getirdi. Her zaman milletimizin emanetine sadık kalmanın haklı gururunu yaşadı. Hak ve özgürlükler başta olmak üzere nice reformları hayata geçirerek, insanlarımızı ötekileştiren uygulamalara son veren AK Parti, diğerlerinin yaptığı gibi demokrasiyi lafla değil, icraatlarıyla ortaya koydu. AK Parti, Türkiye aleyhine dünyada yürütülen kara propagandalara 'dur' diyerek yeni bir vizyon oluşturdu. AK Parti, AB'nin vurdumduymaz tutumuna karşı sergilediği milli duruş ile milli varlığımıza yönelen saldırıları püskürttü. Hiçbir zaman ikbal siyaseti yapanlardan olmadık. İstiklal, istikbal, bayrak, devlet ve millet için bu memleketin geleceğine hizmet ettik. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünü milletimizin sağlam iradesi sayesinde bertaraf ettik.'

Tin, kendisinin de AK Parti teşkilatlarının her kademesinde hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu belirterek, 'Sağlıktan eğitime, ulaşımdan milli savunmaya, tarımdan sanayiye her alanda çığır açacak önemli hamleleri hayata geçirdik. Tarihi nitelikte kararlar aldık. Ülkemizi ve değerlerimizi daha güçlü bir geleceğe taşımak için AK Parti olarak daha çok yapacak işimiz var.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA