Kocaeli TEM'de Trafik Kazası Açıklaması 1'İ Bebek 3 Yaralı
Kocaeli TEM Otoyolu Bekirdere rampası mevkiinde önce tıra sonra bariyerlere çarpan otomobildeki biri bebek, 3 kişi yaralandı.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından takla atan otomobil içerisinde sıkışan sürücüsü Rıfat Cambaz, 15 dakikalık çalışma sonrasında bulunduğu yerden çıkarıldı. 112 ekiplerine teslim edilen ağır yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı sürücünün kazada yaralanan eşi Burçin Cambaz ve bebeği ise KOÜ Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sonrasında kısa süreli trafiğe kapanan TEM Otoyolu İstanbul istikameti, araçların çekici ile kaldırılması sonucu yeniden trafiğe açılırken, polis ekipleri ise yaşanan olayın ardından soruşturma başlattı.
