Erkeklere Verdiği Tüyo Kadınların Çığlıklarına Neden Oldu
Ünlü sanatçı Volkan Konak, Edirne konserinde erkeklere öyle bir tüyo verdi ki, konserdeki bayanlar çığlıklarıyla yeri göğü inletti.

Edirne’nin uygar bir şehir olduğunu vurgulayan Konak, “Arabayla gelirken baktım bir sağa sola şehre bir relax var. Stressizlik var. Niye çünkü buralar uygar. Gerçekten uygar. Erkekler sakın beni mahcup etmeyin. Kadına sakın şiddet uygulamayın. Şiddet duymuyorum bu şehirden” dedi.
“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUM"
15 Temmuz’a değinen Konak, “Ülkemizin kuruluşundan bugüne kadar bütün şehitlerimiz saygıyla, minnetle anıyorum. Şükranla anıyorum. Yarın 15 Temmuz. 15 Temmuz’da yaşanan hadiseyi biliyorsunuz. Orada kahramanca canını verenleri saygıyla anıyorum. Bedel ödeyenleri hafızamda ve yüreğimde taşıyacağım. Gazilerimizin de madalyası çok önemlidir. Bayrağımız gibi madalyadır o. Onlara uzun ömürler diliyorum, onur ve rütbesiyle” şeklinde konuştu.
Siyasilere gönderme yaptı
Şarkı arasında siyasilere de gönderme yapan Konak, “Bizler siyasetçiler gibi insanları yumurta gibi tokuşturanlardan değiliz. Biz insanlara anne gibi kuluçka edasında bir arada tutmaya çalışanlardanız. Biz bir aileyiz. Hangi uygarlıktan olursanız olun nüfus kağıdınızda ne yazarsa yazsın bize ne. Biz sadece gözlere bakarak müzik yaparız. Çamaşırlarımız aynı ipte kuruyor. Biz kardeşiz, biz bir aileyiz” diye konuştu.
(Ergin Yıldız/İHA)
