AK Partili Metiner'den CHP'ye: Yürüsünler Pensilvanya'ya kadar yolları var

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, CHP'nin provokatif yürüyüşüne tepki gösterdi. Metiner, "Yürüsünler Pensilvanya'ya kadar yolları var" dedi.

AK Partili Metiner'den CHP'ye: Yürüsünler Pensilvanya'ya kadar yolları var
AK Partili Metiner'den CHP'ye: Yürüsünler Pensilvanya'ya kadar yolları var
TBMM'de AK Partili Mehmet Muş, CHP'nin kullandığı Kılıçdaroğlu'nun askerli afiş mesajına tepki gösterdi. Muş'un 'Darbe mesajımı veriliyor?' sorusu üzerine Meclis'te tansiyon yükseldi.

Buna karşılık CHP Sözcüsü Özgür Özel'in, 'Titriyorsunuz, titreyeceksiniz, hesaını vereceksiniz' sözleri dikkat çekti.

A Haber'de konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, 'Dizleriniz titriyor mu?' sorusuna tebessüm ederek, 'Biz ölüme meydan okumuş yiğitleriz. Bizim dizlerimiz titremez' yanıtını verdi. Metiner şöyle devam etti:

'FETÖ'NÜN ASKERLERİNİ ARKASINA ALARAK...'


'Biz Allah'tan gayrısının karşısında bugüne kadar eğilmedik, eğilmeyiz. Üstümüze ölümün yağdığı 15 Temmuz gecesinde de aslanlar gibi milletimizle meydandaydık. Ölümden korkanların dizleri titrer. Pensilvanya'nın talimatıyla FETÖ'nün askerlerini arkasına alarak yürüyüş başlatanların dizleri titrer. Yürüsünler, Pensilvanya'ya kadar yolları var.

'MİLLETİN VE HUKUKUN HESABINDAN KORKSUNLAR'

Allah
'a ve milletimize hesap vermekten kormakmayız ama bu millet Pensilvanya'nın ağzıyla siyaset yapanların, Pensilvanya'nın siyasi ayağını oluşturanların, Pensilvanya'nın yeni bir darbe yapacağını ilan ettiği 15 Haziran'da, darbenin zeminini oluşturmak, bir başka deyişle yeni bir Gezi provokasyonu tezgahlamak için yürüyenlerden de hesap sormasını iyi bilir. Biz yürüyenlerin kimler tarafından hangi amaçla yürütüldüğünü çok iyi biliyoruz. Onlar hem milletimizin hesabından hem de hukukun hesabından korksunlar.'