Büyükşehir Güçsüzlerin Hayatını Kolaylaştırıyor

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, ortaya koyduğu sosyal projelerle güçsüzlerin ve dezavantajlı grupların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada, belediye kaynaklarının vatandaşların hizmetinde kullanılması için başlatılan sosyal sorumluluk projelerinin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda hastane ve ibadethanelere gidemeyen vatandaşların ulaşımı ile yaşlıların ev temizliği, gıda, giyim ve battaniye gibi ihtiyaçlarının, belediye ekiplerince ücretsiz karşılandığı ifade edilen açıklamada, belediye yapılan her müracaatın değerlendirildiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, sosyal devlet anlayışının en iyi örneklerini kentte sergilediklerini dile getirdi.

Mardin'in hak ettiği konuma gelmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Yaman, 'Ciddiyetle üzerinde durduğumuz konuların başında ise sosyal sorumluluk projeleri yer alıyor. Biz hiçbir vatandaşımızın sıkıntı yaşamaması ve zor durumda kalmaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA