Köprübaşı'nda Mezarlıklar Temizleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, il genelinde bulunan mezarlıklarda temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Köprübaşı'nda Mezarlıklar Temizleniyor
Manisa genelinde bulunan mezarlıklarda bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda mezarlıklarda temizlik çalışmaları yürütüyor. Köprübaşı’nda bulunan mezarlıklarda da temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiren Mezarlıklar Daire Başkanlığına bağlı ekipler, mezarlıklarda bulunan yabani ve kurumuş otları temizliyor, kurumuş ağaç dallarını buduyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde mezarlıklarımızı manevi duygularımıza yakışır bir hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz, mezarlıklarda bulunan ağaçların kuru dallarında budama işlemi yapıyor. Aynı zamanda mezarlıkların üzerindeki yabani ve kurumuş otlar da temizleniyor” dedi.

Mezarlıklarda ilaçlama çalışmalarının da sürdürüldüğünü sözlerine ekleyen Daire Başkanı Serpil Çakır, tüm çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA