Gazipaşa Belediyesi Mahallelerde İftar Sofrası Kuracak

Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Semra Yalçın Bilgiç, ramazanda 43 kırsal mahalleyi kapsayan 19 noktaya iftar sofrası kuracaklarını söyledi.

Bilgiç, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak ramazan ayının birlik ve kardeşlik ruhunu ilçe halkıyla yaşamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Düzenledikleri i̇ftar programları hakkında bilgi veren Bilgiç, ramazan ayını dolu dolu geçireceklerini ifade etti.

Her yıl Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdikleri iftar programını ilçe geneline yaydıklarını belirten Bilgiç, şöyle konuştu:

'İlk kez bu yıl iftar soframızı kırsal mahallelerimize de kurma kararı aldık. 29 gün süren ramazan ayına 43 mahallemizi sığdırmak için birbirine yakın olan mahallelerimizi birleştirmek zorunda kaldık. İnşallah merkez iftarı hariç 19 noktada iftar sofrası kuracağız. Bunların yanı sıra Başkanımız Sayın Adil Çelik ve bizler ev ziyaretleri yaparak hemşehrilerimizin sofrasına konuk olacağız. Kardeşlik ve birlik ayı olan ramazan ayını dolu dolu yaşayarak idrak edeceğiz. Bizlere çalışmalarımızda yardımcı olan muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek geleneksel iftar programının ilk kez Büyükşehir Belediyesi ile yapılacağını ifade eden Bilgiç, 'Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek iftar programımız 11 Haziran Pazar günü yapılacak. Bu yıl ilk kez bu iftar programımızı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştireceğiz. İlçe halkımızın her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı'nı dolduracağına inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA