Çaldığı Para Kasasını Otomobile Yüklemek İçin Dakikalarca Uğraştı

Şanlıurfa’da bir hırsız ekmek fırınından çaldığı çelik para kasasını tek başına dışarı çıkartıp otomobile yüklemek için dakikalarca uğraştı. Olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, kayıtları izleyen polisler yüzünü ve otomobilin plakasını bezle kapatan zanlıyı kıskıvrak yakaladı.

Çaldığı Para Kasasını Otomobile Yüklemek İçin Dakikalarca Uğraştı
Edinilen bilgiye göre olay, Eyüpkent Mahallesi’nde yaşandı. Mahalledeki bir ekmek fırınına gece saatlerinde giren yüzü maskeli hırsız, yaklaşık yüz kiloluk çelik para kasasını tek başına dışarı çıkarttıktan sonra kucaklayarak plakasını bezle kapattığı otomobilin arka koltuğuna koymaya çalıştı. Dakikalarca çelik para kasasını otomobile koymaya çalışan hırsız, en sonunda kasayı otomobile koyup uzaklaştı. Yaşananlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polisler, zanlının kimliğini belirledi. İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alınan İbrahim Halil S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA