Soruların Tamamını Doğru Cevaplayanlara Bisiklet Hediye Edildi

Hasan Varol İlkokulu ve Ortaokulu, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı sonu etkinliklerini öğrenci ve velileri ile birlikte coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Soruların Tamamını Doğru Cevaplayanlara Bisiklet Hediye Edildi
Etkinlikte Battalgazi Belediyesi mehteran takımının gösterisi büyük alkış aldı. Gösteri sonrası kısa bir açıklamada bulunan Hasan Varol 2 İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Şahin Acet, “Okulumuzda çok güzel bir aile ortamı bulunmaktadır. Okulumuzun Müdür yardımcıları Şerif Yıldırım ve Zeki Sevinç başta olmak üzere bütün öğretmen arkadaşlarım öğrencilerimizin ve okulumuzun başarısı için canla başla çalışmakta. Okulumuzda öğrenciler ve veliler için Kuran kursu, bayan giyim kursu ve folklor kursu açtık. Ayrıca hafta sonu destek kursu için okula eğitime gelen öğrencilerimize okul aile birliği yönetimi ile birlikte 2 yıldır ücretsiz, poğaça , yağlı ekmek ve çay vermekteyiz. Yeni öğretim yılı olan 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılında ana sınıflarında 2 saat müzik , 2 saat Kuran Dersi vereceğiz” dedi.

Okul Müdürü Hasan Acet, yıl sonu etkinliklerine katılan MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetimine, basın mensuplarına, velilere öğrenci ve öğretmenlere katkılarından dolayı teşekkür etti. Programda TEOG 2. dönem sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandıran öğrencilere bisiklet hediye edilirken, 120 sorudan 1 yanlış yapan öğrencilere ise MP3 hediye edildi.
Kaynak: İHA