Vali Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Daha sonra 1997 yılında merkeze bağlı Merzan Mahallesi’nde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan korucu Nusret Çiftçi’nin eşi Gülizar Çiftçi’yi evinde ziyaret ederek gününü kutlayan Toprak, ardından 5 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonda güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Hakkârili Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak’ın Durankaya beldesinde bulunan ailesini ziyaret etti.
Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak’ın annesi Zübeyde Özatak’ın Anneler Günü’nü kutlayarak bir süre sohbet eden Toprak, evlerinde ziyaret ettiği şehit annelerine çiçek vererek; Türk bayrağı, Kur’an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler takdim etti. Toprak, sorun ve taleplerini dinlediği şehit ailelerine imkânlar nispetinde yardımcı olacaklarını söyledi.
