Şehit Annesi Açıklaması 'Anneler Günü Ama Evladım Yok'
Şehit Jandarma Er Kadir Görgülü’nün annesi Mediha Görgülü, "Bugün Anneler Günü ama evladım yok, onsuz geçirdiğim ikinci Anneler Günü, yaşasaydı ona sarılırdım" diyerek ağladı.

Oğlunun 11 Mayıs 2016 tarihinde tezkere almayı beklerken hain bir saldıra da 18 Şubat 2016 yılında Diyarbakır, Sur’da şehit olduğunu anlatan acılı anne Görgülü, "Anneler Gününü ikinci kez onsuz geçiriyorum. Geçen yılda yoktu bu yılda yok" dedi.
Evladının kanının yerde kalmayacağını devletten tek temennisinin bu olduğunu gözyaşları içinde anlatan Mediha Görgülü şunları kaydetti:
"Anneler Gününde küçük de olsa bir hediye alırdı hatırlardı beni ama artık yok. Sözün bittiği yerdeyim mezarına geldim bir annenin evladını kaybetmesi ne demek en büyük acıyı yaşıyorum. Ne rezillikler ile besledim büyüttüm bu yaşa getirdim. Yaşasaydı sarılırdım insan evladına sarılmaz mı."
2’si erkek 6 çocuğunun birini vatan uğuruna toprağa veren Mediha Görgülü çocuğunun mezarı başında dua ettikten sonra ayrıldı. Görgülü’nün yanı sıra şehit anneleri şehitliğe gelerek çocukları için dakikalarca dua okuduğu görüldü.
