İnci GS Yuasa'ya 'Kontenjan Fazlası En Çok Engelli İstihdamı Sağlayan İşletme Ödülü' Verildi

İnci GS Yuasa engelli istihdamı konusunda gösterdiği çalışmalarından ötürü ’2016 Yılı Kontenjan Fazlası En Çok Engelli İstihdamı Sağlayan İşletme Ödülü’ verildi.

İnci GS Yuasa'ya 'Kontenjan Fazlası En Çok Engelli İstihdamı Sağlayan İşletme Ödülü' Verildi
İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa, 10’uncu ’İstihdam’da Buluşma Günleri’ nedeniyle düzenlenen törende ’2016 yılı kontenjan fazlası en çok engelli istihdamı sağlayan işletme Ödülü’ne layık görüldü.

İnci GS Yuasa’dan yapılan açıklamada engelli istihdamı koşullarını başarıyla tamamladıklarını belirterek kendi bünyesindeki engelli çalışan oranını İŞKUR’un belirlediği kotayı aşarak yüzde 4’e yükseltti. Ödülü İnci GS Yuasa İK Müdürü Selen Erensoy, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Sinan Aktaş’ın elinden aldı. Erensoy, İnci GS Yuasa olarak istihdama katkının yanı sıra sosyal sorumluluk anlamında engelli istihdamında ki hassasiyetlerinin ve yaklaşımlarının altını çizdi.

Erensoy, "Her türlü engeli aşmaya hazırız. Resmi kontenjanın üzerine çıkan istihdam oranımız tesadüf değil, bilinçle uyguladığımız ve gurur duyduğumuz bu politikanın tüm şirketlere örnek olmasını diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA