Flüt Ve Piyano Resitali Büyük İlgi Gördü
Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, düzenlediği “Flüt ve Piyano Resitali” ile sanatsal etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.

Birbirinden değerli parçalara enstrümanlarıyla hayat veren Öğretim Görevlisi Dr. Eda Özdiş ve Araştırma Görevlisi Tuğba Çağlak, repertuarlarındaki eserleri ahenkli bir bütünlük içerisinde notalara dökerek dinleyicilere müzik ziyafeti sundular.
İlgi ve beğeniyle takip edilen etkinliğin sonunda, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Uludağ tarafından Öğretim Görevlisi Dr. Eda Özdiş ve Araştırma Görevli Tuğba Çağlak’a teşekkür belgesi takdim edildi. Prof. Dr. E. Yıldız Doyran, başarılı icralarından dolayı her iki sanatçıyı tebrik ederek teşekkür etti.
