Adana BYE İl Mustafa Müdürü Keleş, OGC'yi Ziyaret Etti

Adana Basın Yayın ve Enformasyon (BYE) İl Müdürü Mustafa Keleş, İl Müdürlüğü Personeli ve Osmaniye Masası Sorumlusu Fatma Açıkgöz ile birlikte, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret ederek, Başkan İsrafil Avcı ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantının ardından, bazı basın mensuplarına basın trafik kartları teslim edildi.

Adana BYE İl Mustafa Müdürü Keleş, OGC'yi Ziyaret Etti
Adana’dan gelen misafirlerine teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Bugün önemli misafirlerimizi var. Ben onlara bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca bazı arkadaşlarımızın Basın Trafik Kartları’nı getirdiler ve üyelerimiz ile tanışmak istediler. Toplantının başka bir amacı yok. Şayet bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ben ayrıca bizim sorunlarımız ile yakından ilgilenen Osmaniye Masası Sorumlusu Fatma Açıkgöz hanıma da emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Basın mensupları ile bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Adana Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mustafa Keleş de “Ben bazı arkadaşları daha önceden tanıyorum. Ancak bugün burada daha fazla arkadaş ile tanışma imkanı buldum. Osmaniye’de ilk olarak Vali Kerem Al beyefendiyi ziyaret ettim. Orada da bahsettiğim gibi bizim Adana, İçel, Hatay ve Osmaniye’yi kapsayan bölgemiz, medya açısından çok zengin. Ülkemizde İstanbul Ankara ve İzmir’den sonra Adana bölgesi 4. Sırada geliyor. Tabiki bu zenginlik güzel bir şey. Bölgemiz potansiyelinin yüzde 40’a yakını da Osmaniye’de. Bölgemizde 300 civarında bir potansiyel ve bin civarında çalışan var. Diğer yandan 15 Temmuz sürecindeki tutum ve davranışlarınızdan dolayı da sizleri tebrik ediyorum. Bu süreçte bölgemizde 2 gazeteci tutuklandı ve 4 gazete kapatıldı. Ancak Osmaniye’de herhangi bir durum olmadı. Sizler hepiniz Osmaniye için hizmet ediyorsunuz. Kurumumuz da sizlerin sorunları ile ilgili hizmet veriyor. İnşallah bundan sonra da hep birlikte güzel hizmetler veririz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından OGC Üyeleri Fidan Toprakoğlu, Mahmut Şahin, Mehmet Çardak, Aynur Boz ve İbrahim Emül’e kartları teslim edildi.

Bu arada OGC Başkanı İsrafil Avcı, Mustafa Keleş’e Osmaniye’nin meşhur Karatepe Kilimi’nden ve Osmaniye Yerfıstığı ürünlerinden hediye etti. Toplantı basın mensupları ile sohbet ortamında devam etti.
Kaynak: İHA