Mutlu Ailelerin Sağlam Temelleri Yıldırım'da Atılıyor
Yıldırım Belediyesi Evlilik ve Aile Okulu’nun 2016-2017 birinci eğitim dönemini başarıyla tamamlayan 186 kursiyer, sertifikalarını törenle aldı.

Evlilik ve aile okuluna Yıldırımlıların gösterdiği ilgiden de bahseden Başkan Edebali, “2014-2015 eğitim döneminde 269, 2015-2016 döneminde 308 kursiyerimiz eğitimleri başarıyla tamamladı. Bugün de burada 2016-2017 birinci eğitim dönemini başarıyla tamamlayan 186 kursiyerimize sertifikalarını takdim ediyoruz. Aile zayıfsa o milletin sadece ekonomik kriterlerle güçlü sayılması kabul edilemez. Bu sebeple bugün Avrupa, gelecek adına, aile kavramını koruyamamaktan korkmaktadır. Bizlerin de en büyük mirası, yarınlarımıza bırakacağımız değerlerimizdir” dedi.
Evlilik ve Aile Okulu’nun sertifika töreninde konuşan Klinik Psikolog Yalçın Kireççi, aile ve ev alışkanlıklar isimli bir sunum yaptı.
