Güneş gazetesinden Kılıçdaroğlu'na cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Güneş gazetesine gönderdiği mektuba cevap var: Daireyi satın almaya hazırız.

Güneş gazetesinden Kılıçdaroğlu'na cevap
Güneş gazetesinden Kılıçdaroğlu'na cevap
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun, Güneş gazetesine gönderdiği mektuba cevap gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'den geldi.

Turgay Güler, sosyal medyadan 'Az önce Sayın Zeynep Kılıçdaroğlu 'na yazdığım cevabi mektubu postaya verdim.' paylaşımında bulundu.
 
Bu paylaşımdan dakikalar sonra mektubun içeriği ortaya çıktı.

'ALMAYA HAZIRIZ'

Daireyi satın almaya hazır olduklarını yazan Güler, ' Daireniz için biçtiğiniz 100 bin dolar bedeli Türk Lirası karşılığı üzerinden (tahmini 379 bin TL) ödeyeceğiz.' ifadesini kullandı.
 
Daireyi aldıktan sonra satışa çıkarcaklarını belirten Güler, elde edecekleri karı da başta şehit aileleri olmak üzere üniversite talebeleri ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını yazdı.
 
Mektubun tamamı şu şekilde:

Güneş gazetesinden Kılıçdaroğlu'na cevap


NELER OLMUŞTU? 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na katıldığı bir televizyon programında kızının rezidansı ile ilgili iddialar sorulmuştu. Kılıçdaroğlu, ' Versinler 1 milyon dolar, hemen verelim. Hatta 500 bin dolar veya 100 bin dolar versinler, hemen verelim” demişti.
 
Kılıçdaroğlu'nun bu teklifine Güneş gazetesinden karşılık gelmiş, gazete “100 bin dolar hazır, tut sözünü” başlıklı bir habere imza atmıştı. Kılıçdaroğlu kızı  Zeynep Kılıçdaroğlu'nun gazeteye gönderdiği mektup ise bugün ortaya çıkmıştı.

iŞTE O MEKTUP

Güneş gazetesinden Kılıçdaroğlu'na cevap