Denetimli Serbestlik Uygulaması İle Kamuda Çalıştılar

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde kamu yararına ücretsiz çalışan 180 hükümlü, denetimli serbestlik uygulamaları ile cezalarını kamu kurum ve kuruluşlarında çalışarak yerine getirdi.

Hükümlülerden mesleği kaynakçı, marangoz, boyacı, sıhhi tesisatçı ve inşaat ustası olanlar, Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce oluşturulan mobil tamirat-tadilat ekibi ile okullarda tamirat, tadilat ve boya işlemleri yaptı.

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli 1 denetim memuru nezaretindeki mobil tamirat-tadilat ekibi, 1,5 ayda Üçler, Fatih, Vakıfbank ilkokulları ile Üçler Ortaokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu ve Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün gerekli tüm tamirat, tadilat ve boya işlemlerini gerçekleştirdi.

Oluşturulan ekip, okullarda masa sandalye, dolaplar ile kapıların onarımı, okul bahçesinde bulunan çitler, bank ve kapıların kaynak ve boya işleri, oyun alanlarında bulunan pota ve kalelerin kaynak işleri ile okulun iç ve dış ortamının genel temizliğini yaptı. Ekip, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde döşeme taşlarının onarımı, demir kapı, korkulukları ile iç ve dış cephe boyanmasını yaptı, bahçe döşemelerinin bakımlarını tamamladı.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, çalışmalarından dolayı Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür plaketi verirken, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Elmas tarafından da hükümlülere teşekkür belgeleri verildi.

Diğer okul ve kurumlardan da benzer çalışmalar için Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne yoğun taleplerin geldiği, bu taleplerin değerlendirilerek ilgili kurumların ihtiyaçlarının karşılandığı bildirildi.

Kaynak: AA