Başkan Gümrükçüoğlu, Mahalle Temsilcileriyle Görüştü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, imar uygulaması yapılan mahalle temsilcileriyle görüşerek taleplerini dinledi.

Başkan Gümrükçoğlu, Kanuni Bulvarı güzergahında yer alan Çukurçayır, Gölçayır, Düzyurt, Gözalan ve Akoluk mahalleleri sakinlerinin 10 kişilik temsilci gurubunu makamında kabul etti.

Her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Gümrükçüoğlu, bölgedeki tüm çalışmaların kanunlar çerçevesinde sürdürüldüğünü kaydetti.

Gümrükçüoğlu, "Kanuni Bulvarı inşaatı Karayolları Genel Müdürlüğü uhdesinde sürdürülüyor. Başka alanlarda yapılmayıp da burada yapılan bir uygulama yoktur. Tüm çalışmalar kanunların emrettiği şekilde gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların hepsinde yargı yolu açıktır. Yargının vereceği kararlar tüm kurumlar için bağlayıcıdır. Biz yerel yönetimiz, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız." şeklinde konuştu.

Gümrükçüoğlu, vatandaşların talepleri için her zaman girişimlerde bulunduklarını, bundan sonra da bu girişimlerini sürdüreceklerini vurguladı.

Kaynak: AA