'Suç makinesi' Kuşadası'nda sevgilisiyle yaşadığı villada yakalandı
33 ayrı dolandırıcılık suçundan tüm Türkiye’de aranan 43 yaşındaki zanlı, Kuşadası polisi tarafından yakalandı. 25 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı hakkında, kesinleşmiş 150 bin lira da idari para cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Bir ihbar alan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı devriye ekipleri aranan zanlının sevgilisiyle birlikte kaldığı eve baskın düzenledi.
Operasyon sonucu polis, 25 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Şeref Önder ve yabancı uyruklu sevgilisini gözaltına aldı. Yapılan araştırmada 150 bin lira da idari para cezası olduğu ortaya çıkan Şeref Önder tutuklanarak Söke Cezaevi'ne konulurken, yabancı uyruklu arkadaşı ise serbest bırakıldı.
