AK Parti Artvin Milletvekili Kışla Açıklaması

'AK Parti iktidarında Artvin'e 24 milyar liralık yatırım geldi'.

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti iktidarında Artvin'e 24 milyar liralık yatırım geldiğini bildirdi.

Milletvekili Kışla, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetinin 16 yıldır bu millete alnı ak, başı dik hizmet ettiğini söyledi.

AK Parti'nin, 50 yılda yapılmayacak hizmetleri 16 yılda gerçekleştirdiğini vurgulayan Kışla, AK Parti iktidarında Artvin'e 24 milyar liralık yatırım geldiğini ifade etti.

Bu rakamın küçümsenecek bir rakam olmadığını aktaran Kışla, şöyle devam etti:

"Yaptıklarımızın dışında da birbirinden önemli yatırımların temellerini attık. Bin 800 kişilik KYK yurdu, teleferik ve baharla şehir içi doğalgaz şebekesi döşenmeye başlayacak.Bunlar gibi birçok projeyi de hayata geçiriyoruz. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu, Artvin’e helikopter sözü verdi. İnşallah şimdiden sonra Artvin’in bir helikopteri olacak. Hopa tüneli bu yıl inşallah açılacak. Rize-Artvin Havaalanı ile ulaşımda sıkıntılarımızın büyük bir çoğunluğunu aşmış olacağız. Varyant yolunun altından 10 kilometrelik bir tünel çalışmamız var ve proje ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak. Kısaca Artvin ve ilçelerimizde kamu adına ne yapılması gerekiyorsa onları yapıyoruz."

AK Parti'nin millete efendi olmaya değil, milletin hizmetkarı olmaya geldiğine işaret eden Kışla, şunları kaydetti:

"Ülkemizi 26’ncı ekonomiden 16’ncı ekonomiye getiren AK Parti, şimdi 10’uncu büyük ekonomi hedefiyle bu millete hizmet etmeye çalışıyor. Türkiye büyüyor ve büyümeye de devam edecek ama ülkemizin büyümesini istemeyenler ve hazmedemeyenler var. 15 Temmuz hain darbe girişimi bunun en büyük örneğidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı bugün hiçbirimiz bugün burada olamazdık. Sayın Cumhurbaşkanımız olmasaydı bu ülke parçalanacak ve beklide 50 yıl belini doğrultamayacaktı."
Kaynak: AA