Aşağıçobanisa Çok Amaçlı Salon Hizmete Açıldı
Aşağıçobanisa Mahallesinde daha önce düğün salonu olarak kullanılan binada tadilat çalışması yapan Şehzadeler Belediyesi, Aşağıçobanisa Mahallesine Çok Amaçlı Salon ve Spor okulu kazandırdı.

Hizmete açılan Çok Amaçlı Salon ile Aşağıçobanisa Mahallesinin güzel bir tesise kavuştuğunu ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu “Böylesine güzel ve anlamlı bir tesisin açılışında vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana Aşağıçobanisa Mahallemizde yapılan hizmetlerde hep sizlerle bir arada olduk. Bugünde yeni ve güzel bir tesisi Mahallemize kazandırıyoruz. Şehzadeler Belediyemiz, diğer mahallelerimizde olduğu gibi Aşağıçobanisa Mahallemizde de güzel hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Kaymakamlık olarak bizde Şehzadeler Belediyemizin tadilatını gerçekleştirdiği bu çok amaçlı salonda spor yapacak olan öğrencilerimiz için spor kıyafetlerini temin ettik. Şehzadeler ilçemizde yeni ve güzel açılışlarda bir arada olmak dileği ile Çok Amaçlı Salonumuzun Aşağıçobanisa Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Okunan duaların ardından, Belediye Başkanı Çelik, Kaymakam Çorumluoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş’in katılımı ile Çok Amaçlı Salonun açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından Çok Amaçlı Salonda spor yapacak olan öğrenciler tarafında kısa bir gösteri yapıldı.
