Doğa sporu 20 metrelik kuyuda son buldu!
İstanbul Şile Ömerli’de tabiat parkında Airsoft doğa sporu yapan Kerem Yağız, 20 metrelik bir kuyuya düştü. İki grup arasında oynanan doğa sporu sırasında yaşanan olayın ardından itfaiye ekipleri, Yağız’ı kurtarmak için 2 saat uğraş verdi.

2 SAAT ÇALIŞMANIN ARDINDAN ÇIKARILDI
Kuyuya düşen Kerem Yağız, itfaiyenin çalışmaları sonucu güçlükle çıkarıldı. Titiz bir çalışma yapan itfaiye erleri, Kerem Yağız'ı çıkarmak için kuyuya ip sarkıttı. Daha sonra da kuyuya sedye indiren ekipler, Kerem Yağız'ı dikkatli bir şekilde kuyudan çıkardı. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri kuyudan çıkarılan Kerem Yağız'a müdahale ettikten sonra ambulansa taşıdı. Kerem Yağız, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Airsoft oyunu oynayan grubun içerisinde şarkıcı Gökhan ve Hakan Özoğuz'un da bulunduğu ancak olay yerine basın mensupları geldikten sonra ayrıldıkları öğrenildi. Yaralı sporcu Kerem Özoğuz'un tedavisi sürerken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
