Temizlik Çalışmaları Havadan Görüntülendi
Kurban Bayramı dolayısıyla İstanbul’da kurulan kurban pazarlarının bayramın dördüncü gününde boşaltılması havadan görüntülendi. Besicilerin alanlardan ayrılması ile belediye ekipleri de alanlarda temizlik ve ilaçlama çalışmalarına başladı.

"İSTANBUL GENELİNDE 6 ŞANTİYE İLE HİZMET VERİYORUZ"
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Veysel Cedip, “Biz Büyükşehir Belediyesi Sağlık A.Ş. ekipleri olarak burada ilaçlama çalışmalarımıza başladık. Çevrede yerleşim yerleri olduğu için öncelikle ilaçlamaya önem veriyor ve elimizden geldiği kadar ilaçlama yapmaya çalışıyoruz. İstanbul genelinde altı şantiye ile hizmet veriyoruz” diye konuştu.
"KOKU OLUŞMAMASI İÇİN ALAN İLAÇLANIYOR"
Sultangazi Belediyesi’nin kurduğu kurban satış ve kesim alanının temizliğini yapan Ramazan Öztürk, “Bugünden itibaren güzel bir şekilde temizlik yapmaya başladık. Çadırların demirlerini toplayacağız, büyük kepçeler ile alanı temizleyeceğiz. Arkadaşlarımız da sineklerin koku oluşmaması için alanı ilaçlıyor” dedi.
