Hakan Peker Ve Muazzez Ersoy'dan Müzik Ziyafeti
EXPO 2016 Antalya, pek çok hit şarkıya imza atan pop müziğin efsanesi Hakan Peker ile Muazzez Ersoy’a ev sahipliği yaptı.

İZLEYENLERİ MEST ETTİLER
Sunuculuğunu radyo programcısı Hilal Özgani’nin yaptığı gecede ilk olarak sahneye Türk pop müziğinin efsane ismi Hakan Peker çıktı. Konserine ‘Karamela’ şarkısıyla başlayan Peker, ‘Bir efsane’, ‘Ateşini yolla bana’ gibi parçaları hayranlarının eşliğinde söyledi.
Yaklaşık 1 saat boyunca tam bir müzik ziyafeti yaşatan Peker, “Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederim” dedi.
Konserin sonunda ise EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği olan şakayığın plaketi hediye edildi.
Hakan Peker’den sonra ise sahneye, Klasik Türk Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy çıktı. Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerini arka arkaya seslendiren Ersoy’a, her yaştan hayranları da hep birlikte eşlik etti. Nostalji şarkılarını bir de EXPO 2016 Antalya’daki hayranları için söyleyen Ersoy, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser sonunda hediye edilen EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayığı çok sevdiğini belirten Ersoy, “En sevdiğim çiçektir şakayık. Güle benzer. Şakayığı çok seviyorum. Sizi de” dedi.
