Ankara Büyükşehir'den Miting Meydanlarında Temizlik

Anakara Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’dan bu yana her gün on binlerce Ankaralı’nın demokrasi nöbeti tuttuğu Ankara Kızılay Demokrasi Meydanı’nı her gün yıkayıp temizleyerek bir sonraki şölene hazırlıyor.

Ankara Büyükşehir'den Miting Meydanlarında Temizlik
Fetullah Terör Örgütü (FETÖ) üyesi darbeci hainlerin yüzlerce vatandaşı katlettiği kanlı gecenin ardından başlayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de her gece katıldığı şölen havasındaki demokrasi nöbeti 23. gününü tamamladı. Başta siyasiler olmak üzere sivil toplam örgütü kuruluşlarının, sanatçıların, sporcuların, üniversitelerin destek verdiği Kızılay Demokrasi Meydanı’ndaki nöbette her gün bir başka şölen ortamı yaşanıyor. Çoğu vatandaşın sabahladığı Güvenpark’ı dolduran Başkentliler, alandan ayrılmak istemiyor. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ekipleri de demokrasi şöleninin ardından yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Kızılay Demokrasi Meydanı ve Emniyet Abidesi’nin de yer aldığı tarihi Güvenpark’ta gün boyu temizlik yapan Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, alanı baştan sona yıkayıp temizliyor ve bir sonraki şölene hazır hale getiriyor. Büyükşehir temizlik ekipleri, Kızılay’da cadde ve kaldırımları da her gün yoğun bir şekilde temizliyor.

Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve demokrasi şöleni için her akşam binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde de düzenli olarak temizlik faaliyeti sürdürüyor. Ekipler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni çevreleyen bulvarlarda ve yeşil alanlarda 7/24 çöpleri topluyor, yıkama ve temizlik yapıyor.
Kaynak: İHA