Ünlüler Gaziantep katliamına karşı tek yürek oldu

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan ünlü isimler Gaziantep'te düzenlenen kanlı saldırıyı kınadı.

Ünlüler Gaziantep katliamına karşı tek yürek oldu
Ünlüler Gaziantep katliamına karşı tek yürek oldu
Söylemezsem Olmaz'ın Gaziantep'te yaşanan ve 53 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısı sonrasında yaptığı özel yayınına ünlü isimler telefonla bağlandı.

İşte o isimlerden bazıları;

Oktay Kaynarca: Bu nasıl bir şerefsizliktir!

Oktay Kaynarca 'Söylemezsem Olmaz'da 'Gaziantep Katliamı' ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Kaynarca 'Bu nasıl şerefsizliktir! Nasıl olur da bir çocuğu, canlı bombaya çevirip başka çocukları öldürtürler!' dedi. 'İç Savaş' tedirginliğini de dile getiren Kaynarca, batıdaki halkın, doğudaki halkla kucaklaşması gerektiğini söyledi.

Ünlüler Gaziantep katliamına karşı tek yürek oldu

Gezegen Mehmet: Terörün hayatı durdurmasına izin vermeyelim!

'Gaziantep Katliamı'nın konuşulduğu 'Söylemezsem Olmaz' özel yayınına telefonla bağlanan Gezegen Mehmet (Mehmet Akbay), memleketinde yaşanan vahim olayı yorumladı. Gaziantep doğumlu Akbay 'Terörün hedefi hayatı felce uğratmak. Oyuna gelmeyelim!' diyerek halkı uyardı.

Seren Serengil'den Gaziantep yorumu: Oyuna gelmeyelim!

'Söylemezsem Olmaz'a canlı yayında bağlanan Seren Serengil 'Nedir bu ayrı gayrı, neyi paylaşamıyoruz! Lütfen oyuna gelmeyelim!' dedi.

Nilgün Belgün: Ben 15 Temmuz'da yanlış yapmadım!

15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında 'Sokağa çıkmayın!' mesajı paylaştığı için eleştirilen Nilgün Belgün, canlı yayın 'Söylemezsem Olmaz'da olayın perde arkasını anlattı.