Adana'dan 10 Şirketin, İkinci 500'De Yer Alması

Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Adana firmalarını tebrik etti.

Çalışkan, yazılı açıklamasında, Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu 2015 yılı araştırma raporu sonuçlarında Kıvanç Tekstil, Beyteks Tekstil, Tat Nişasta, Oğuz Gıda, Sepaş Plastik, Zahit Alüminyum, Bakırlar İplik, Meltem Kimya ve Kingspan Yapı'nın yer aldığını belirtti.

Komşu ülkelerdeki olumsuz gelişmelere rağmen Adana sanayi kuruluşlarının başarılı sonuçlarla kenti temsil ettiğini aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:

'Adana sanayisi gelişimini sürdürmektedir. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla firmamız yeni başarılarla ilk ve ikinci 500 firma arasına girecektir. Bunun için daha çok çalışmalı ve üretmeliyiz. ASKON üye firmaları Kıvanç Tekstil ve Bakırlar İplik’in ikinci 500 içinde yer alması hem Adana hem de ASKON için önemli. Başta ASKON üyesi olan Kıvanç Tekstil ve Bakırlar İplik firmaları olmak üzere tüm Adana firmalarını yürekten tebrik ediyorum.'

Kaynak: AA