Çankırı Belediyesinden Anneler Günü Etkinliği

Çankırı'da İsmail Özdemir Huzurevi'ndeki ve kentte sığınmacı olarak bulunan kadınların Anneler Günü kutlandı.

80. Yıl Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan, AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, annelerin merhametin sancaktarlığını yapmış bir milletin torunları olduklarını söyledi.

'Bizim örneğimiz, rehberimiz olan ve alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin sözünü kendimize rehber edindik' diyen Akbaşoğlu, şöyle konuştu:

'Annelerin ayağı cennetin eşiği mesafesindedir. Dünyadaki mülteci meselesini hep beraber görüyoruz. İslam medeniyetinin mümessilleri ile batı medeniyetinin temsilcilerinin arsındaki farkı görmemek mümkün değil. Bizim büyük sorumluluğumuz var. Çankırı Bayırbucak Türkmenlerini yalnız bırakmadı. Çünkü Türkiye bütün insanlığın umudu. Merhamet ve vicdan adası olan sadece Türkiye var.'

Yapılan konuşmaların ardından programa katılan annelere Belediye Başkanı İrfan Dinç’in gönderdiği mektup, tülbent ve çiçek takdim edildi. Kadınlar ayrıca merkezde bulunan aktivitelerden Anneler Günü nedeniyle ücretsiz yararlandı.

Programa, AK Parti Çankırı Milletvekili Akbaşoğlu, Belediye Başkanı Dinç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA