Kartalların Saldırdığı Yavru Kanguruyu Polis Kurtardı
Avustralyalı polis memuru Scott Mason, evlat edindiği Cuejo isimli yavru kanguruyu, kartalların saldırısından kurtarmayı başardı.

Kısa bir şaşkınlığın ardından kartalı takip ettiğini anlatan Mason, kısa bir süre sonra ikinci bir kartalın kanguruya saldırdığını ifade etti.
Bağırarak kartalı korkutmaya çalıştığını dile getiren Scott Mason, Cuejo’nun kendisinin kartallarla mücadele ettiği sırada kaçtığını belirtti.
Mason, kartalların, kaçmaya çalışan Cuejo’yu fark ettiklerini ve yeniden yavru kanguruya saldırdıklarını dile getirerek, en sonunda kurtarmayı başardığı yavru kangurunun ciddi bir şekilde kanamasının olduğunu söyledi.
Kangurunun saldırı nedeniyle yüzünden ve göğsünden yaralandığını belirten Mason, yavru kanguruyu veterinere götürdüğünü sözlerine ekledi.
Kangurunun, kartalların saldırısına uğramadan önce polis merkezinde kaldığı ve zaman zaman Scott Mason’un görevi sırasında polis memuruna eşlik ettiği ifade edildi.
