Geleneksel İletişim Günleri 2 Haziran'da

Adana Seyhan Çukurova Elektrik Personeli (ÇEP) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geleneksel olarak düzenlenen ‘İletişim Günleri’ etkinliklerinin 5.’si bu yıl 2 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nüket Elpeze Ergeç moderatörlüğünü yapacağı “Medyayı Doğru Okumak” başlıklı panele; Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Prodüktörü Lütfi Kılıç, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. İlke Şanlıer Yüksel ve Anadolu Ajansı Adana Bölge Baş Muhabiri İsmail İçer konuşmacı olarak katılacak.

Etkinlik çerçevesinde, en uzun süre basın kartı taşıyan Selahattin Canka’ya da ‘İletişim Meslek Lisesi Onur Ödülü’ verilecek.

ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen haber, fotoğraf ve kısa film yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin de verileceği etkinlikler çerçevesinde, öğrenci ve öğretmenlerinin çektiği fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi düzenlenecek. Etkinlik, müzik dinletisi eşliğinde yapılacak kokteylle son bulacak.

Saat 10.00’da başlayacak olan etkinlik tek oturumda gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA