Başkan Alıcık, Bayan Girişimciyi Açılışında Yalnız Bırakmadı
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayan girişimciyi faaliyete geçirdiği ev yemekleri salonunun açılışında yalnız bırakmadı.

Okunan dua sonrası İşletmeciliğini Ayşe Ülker’in yürüteceği ev yemekleri salonunun açılış kurdelesini kesen Başkan Alıcık; “Ayşe Ülker kardeşimin burada örnek bir işletmecilik örneği göstererek vatandaşlarımıza güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. İlçemizin ekonomisi canlanıyor, Nazillimiz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin de kardeşimize ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum” dedi.
Başkan Alıcık’ın konuşmasının ardından Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkanı Mahmut Arslan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Nazilli’de Bayan işletmecilerin mekan sahibi olmalarında verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek Ayşe Ülker’e hayırlı olsun diyerek bol kazançlar diledi.
Açılış sonrası İşletme sahibi Ayşe Ülker Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve diğer davetlilere ilk güne özel ev yemeklerinden ikram etti.
