Erzurum'da Şehitlerin İsimleri Sınıflara Verildi

Narman ilçesi nüfusuna kayıtlı şehitlerin isimleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin sınıflarında yaşatılacak.

Erzurum'un Narman ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin sınıflarına, ilçe nüfusuna kayıtlı, görevi sırasında hayatını kaybeden şehitlerin isimleri verildi.

Şehitlerin isimlerinin yaşatıldığı sınıfların açılışında konuşan okul müdürü Ömer Coşkun, ülkenin ve vatanın bütünlüğünü korumak için canını veren şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Bugüne kadar ilçe nüfusuna kayıtlı 7 şehitlerinin bulunduğunu ifade eden Coşkun, 'Okul olarak şehitlerimizin yazdıkları tarihi bir nebzede olsa yaşatmak için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Hem aziz şehitlerimizin ailelerine destek olmak, hatıralarını yaşatmak ve öğrencilerimizin milli-manevi duygularını geliştirmek için yaptığımız çalışmanın faydalı olacağını düşünmekteyim. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun.' dedi.

Şehit babası Köksal Avcı da oğlunun okuduğu okulda isminin yaşatılmasının kendisini sevindirdiğini belirterek, bu işte emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa katılan Şehit ailelerine okul müdürü Coşkun hediye verirken, açılışa, İlçe Kaymakamı Murat Eren, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adnan Arabul, İlçe Belediye Başkan Vekili İbrahim Çevik, İlçe Emniyet Amiri Hamza Balkan, İlçe Mili Eğitim Müdürü Yusuf Okumuş ile şehit yakınları katıldı.
Kaynak: AA